Pepper.field

Den är eftertraktad i världens kök för sin unika smak, form och storlek. Detta är pepparn som används i Michelin-kök över hela världen.

Det här är något bara väldigt få gourmander vet om. Du brukar peppra? Av kampot peppar behövs bara lite. Den är mild och delikat, och när den tuggas släpper den lös en perfekt harmoni av exotiska smaker i munnen. Den är också eftertraktad i världens kök för sin unika form och storlek – den är lättare att krossa mellan fingertopparna, så att du kan styra hur mycket salt och peppar du faktiskt tillsätter – det gör den hälsosammare att använda och den håller mycket längre i ditt kök än vanlig salt och peppar.

När du väl smakat den delikata smaken av färsk Kampotpeppar, kommer du inte att vilja lägga till något annat i dina rätter.

Pepparkornen som exporteras till ditt bord kommer från små familjegårdar som jobbar med pepparodling med integritet och traditionella metoder som har använts i området i hundratals år. Vi köper peppar från dem med rättvisa villkor. Kärnorna går igenom flera inspektioner under exportprocessen, vilket säkerställer att den mest autentiska smaken och aromen från Kambodja når ditt bord. Smaken och aromen i det här fallet är ojämförlig med den klassiska peppar som finns på stormarknader. Den är djärv,

Detta är verkligen något du inte provat hemma. Ta chansen att ta steget upp. Du blir inte besviken.