OBS! LEVERANSTID!

Mellan 19/6 och 24/6 kommer inga orderar att hanteras.

Trevlig midsommar.

Hälsningar,

THE CRATE LAB

Varför The Crate Lab?

Vad ska jag köpa i present?
Vi är ganska säkra på att den tanken uppstått hos alla, minst 100 gånger ungefär. Man har inte en aning vad man ska köpa. Ska det bli ytterligare en skjorta och strumpor? Vad var storleken igen? En flaska whiskey igen? Kanske skulle göra ett försök med ett presentkort, det hamnade säkert inte i byrån och gick ut innan det återfanns. Eller varför inte intala personen “du är miljonär tills du skrapat den i alla fall…
Vi säger: INGA FLER TRÅKIGA PRESENTER !!
Vi på Crate Lab lägger väldigt mycket tid på att ta fram roliga och innovativa gåvor som alltid är premium. Alla våra trälådor är handgjoda och våra produkter är saker vi själva skulle ge bort, eller önska att någon gav till oss. Det är inte bara produkter av hög kvalitet, du ger personen en upplevelse som den kommer titta tillbaka på med ett leende. Vi lovar, det är inte bara den som får gåvan som kommer titta tillbaka med ett skratt utan även ni som varit med och bevittnat denna tillställning!
Oavsett om det är för en baby shower, jul, eid, hanukkah, diwali, morsdag, farsdag, någon födelsedag eller bröllopsdag. Eller om du bara vill prova något nytt och belöna dig själv med riktigt bra produkter så är våra crates svaret. Det tycker vi i alla fall (och en hel del av våra kunder).  
 

Collection list

Sök

Kundkorg

Gör presenten mer personlig. Lägg till ett personligt meddelande utan kostnad.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit....