Filmstjärnor får en gyllene statyett. Vi har en gyllene gaffel.

Filmstjärnor får en gyllene statyett. Vi har en gyllene gaffel.

Det är otroligt hur kvaliteten på mat kan påverka vår vardag. Kvalitetråvaror påverkar kvaliteten på den mat vi lagar, vilket naturligtvis påverkar vår allmänna hälsa, både fysisk och mentalt. Men hur vet vi vilka produkter och ingredienser som är av riktigt bra kvalitet? Ett sätt är genom certifieringen Golden Fork.

Filmstjärnor får en gyllene staty, på samma sätt finns det gastronomiska priset, en gyllene gaffel                                           

Om vi skulle beskriva Golden Fork-utmärkelsen, skulle jämförelsen med den berömda Oscarsgalan vara den bästa. Medan en nominering från Academy of Motion Picture Arts and Sciences är biljetten till Oscarsgalan, i fallet med Golden Fork, blir det att vinna tre stjärnor i tävlingen Great Taste. Vi har de 3-stjärnorna på våra produkter. Det är ett bevis.

 

En jury på 500 domare avgör vem som vinner de tre stjärnorna. De väljer sedan ut det bästa av det bästa, som de belönar med Golden Fork. Förens förra året hade du inte ha hittat en enda pepparbaserad gastronomisk produkt som hade uppnått det högsta priset. Förra året klarade vi dock det nästan omöjliga och av mer än 14 000 produkter blev vi en av de 14 som belönades med Golden Fork-statyetten. Det är ganska impoerande, om vi får säga det själva.

En unik pärla som du inte hittar någon annanstans.

Vi fick detta högsta pris från gastronomins värld för vår frystorkade gröna Kampot-peppar. Vad juryn uppskattade med den var inte bara dess extraordinära smak, utan också den övergripande filosofin för vårat märke, Pepper.field. Du kommer inte att hitta för många produkter i världen där du kan vara säker på att du genom att köpa dem direkt stödjer bönderna som odlade dem på sin egna plantage.

Genom att köpa peppar från Pepper.field påverkar du direkt kambodjanernas liv på ett väldigt positivt sätt.

Det garanterar dem en högre levnadsstandard, vilket i deras fall innebär regelbunden matförsörjning, möjlighet att säkra sjukvård åt sig själva och hela familjen samt möjlighet att ge sina barn en utbildning. Och det är den största belöningen för oss, som överglänser det gyllene glittret från Golden Fork gastronomic award.

Sök

Kundkorg

Gör presenten mer personlig. Lägg till ett personligt meddelande utan kostnad.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit....